top of page

FRÅGOR OCH SVAR 

DE VANLIGASTE FRÅGORNA JAG HÖR FRÅN KLIENTER
Hur lång tid tar ett besök?

Räkna med att första besöket tar ungefär 1h 15 min, efterföljande besök mellan 50-60 min.

 

Första behandlingen är längre kostar
den mer?

Nej det kostar inget extra även om du inte bokar fler behandlingar.

 

Hur många behandlingar behövs?

Detta är mycket individuellt. Men efter tre besök utvärderar vi tillsammans behandlingsresultaten och om det inte skett en märkbar förändring kommer jag inte att rekommendera dig att fortsätta med kraniosakral terapi.

 

Vad händer i kroppen efter behandling?

Efter behandlingen fortsätter kroppen med korrektionsarbetet. Detta kan pågå i ett antal dagar. Dock är kroppen timmarna efter en behandling mycket påverkad och har du då möjlighet att ta det lite extra lugnt  är det bra, men inget måste.

 

Vad ska jag ha på mig?

Jag rekommenderar lösa mjuka kläder då dessa är bekväma att ligga ned i. Under behandlingen ligger du alltid fullt påklädd på en mjuk bänk.

 

Vad kan behandlas med kraniosakral terapi?

Kraniosakral behandling passar bra för alla typer av spännings- och smärtproblematik, muskelsmärtor, huvudvärk, fibromyalgi, stressrelaterade problem mm.

 

När är Kraniosakral terapi  olämpligt
för mig?

Om du är gravid och i den första  trimestern ska du inte boka behandling. Cancer behandlar jag inte heller. Dock kan kraniosakral terapi vara ett mycket gott komplement som hjälper kroppen till avslappning och återhämtning. Förväntar du dig mirakel rekommenderar jag inte heller kraniosakral terapi. Även om fantasktiska  behandlings resultat förekommer är det vanligaste en stegvis, stadig varaktig förbättring.

bottom of page